JUGIN LÄMPÖPUMPPU JA SÄHKÖ OY

HYVINKÄÄ UUSIMAA RIIHIMÄKI MÄNTSÄLÄ HÄMEENLINNA

0442425190
jugi@juginlampopumppu.fi

PALVELUT

ILMALÄMPÖPUMPPUJEN MYYNTI JA ASENNUS

 

Ilmalämpöpumppu on erinomainen ratkaisu energiatehokkaisiin lämmitys ja viilennysratkaisuihin monissa paikoissa. On itseasiassa ihme ettei lämpöpumppuja ole asennettu moninkertaista määrää ajatellen Suomalaista rakennuskantaa. Tänä päivänä tuskin kukaan enää kiistää niiden toiminnallisia ja taloudellisia ratkaisuja elinkaaren ollessa vielä n.10-15 vuotta.

 

Myymme, asennamme, korjaamme ja huollamme kaikki merkit sekä meiltä onnistuu myös tilanteen mukaan asiakkaan itse hankkimien laitteiden asennus. Olemme virallinen jälleenmyyjä  mm.Toshiba, Mitsubishi, Daikin ja Fujitsun ilmalämpöpumpuille. Katselmuksia suoritetaan työaikataulujen salliessa yleensä perjantaisin. Sivustolla ei ole varsinaisia hinnastoja, mutta laatupumpun hinta perusasennettuna on noin 1800-2300€. Asennuksissa käytämme vain laadukkaita materiaaleja. Kun asennustarpeissa panostaa laatuun niin useimmiten samoilla putkilinjoilla ja kouruilla päästään kahden pumpun elinikään.

 

Yrityksessä on TUKES y3 kylmäluvat.

 

Tilaa katselmuskäynti 0442425190 tai jugi(at)juginlampopumppu.fi

KORJAUKSET

 

Korjaamme kaikki merkit ammattitaidolla ja asiakkaan edun huomioiden. Mikäli korjauskulut näytävät nousevan kohtuuttomiksi laitteiston ikään nähden niin keskustellaan aina kannattaako taloudellisesti laitteiston tai sen osan vaihto uuteen.

Minimiveloituksemme korjauksissa on 2h eli 130€ mikäli muuta ei sovita. Hyvinkään alueella emme peri matkakuluja.

HUOLLATTAMALLA ILMALÄMPÖPUMPPUSI

 

 • Säästät sähköä ja rahaa
 • Pidennät laitteen elinkaarta
 • Saat puhtaampaa ja terveellisempää sisäilmaa
 • Saat 100% tyytyväisyystakuun

 

 

Pumppujen parhaita täyshuoltoja tehdään kokemuksen rintaäänellä. Kun ensimmäiset ILP:t rantautuivat Suomeen noin 15 vuotta sitten, huoltoasiaa ei oltu juurikaan mietitty. Suodattimien puhdistus muutaman kerran vuodessa ja taas toimii oli ajatus. Suodattimet laskevat lävitseen aina pölyä, rasvaa ja likaa lauhdutinkennoon, joka ajan myötä tukkeutuu. Tämä aiheuttaa sen, että energiaa ei saada luovutettua sisäyksikön kennosta huoneeseen. Mistä taas johtuu suurempi sähkölasku kompressorin joutuessa työskentelemään kovemmin. Myös sisäyksikön puhallinmoottorin laakerit kuluvat tämän vuoksi enemmän ja koko laitteen elinkaari lyhenee. Moni suorittaa omalle koneelleen perushuoltoa suodattimia puhdistaen ja imuria apuna käyttäen mikä on hyvää perushuoltoa. Näillä keinoilla saadaan valitettavasti vain pinnasta jonkun verran likaa pois, mutta ainoa keino saada laite kunnolla syväpuhtaaksi on vesipesu. Käyttämäni laitteisto on itsekehitetty. Emme huuhdo vain kennon pintaa vaan pesumme jälkeen puhdasta on myös sisäpuolella mikä taataan riittävällä vesimäärällä

 

ILP-täyshuoltoon kuuluu seuraavat tarkastuskohteet:

 

 • Kylmäainemäärä
 • Ulkoyksikön kennon kunto ja mekaaninen puhdistus.
 • Vaimennuskumien kunnon tarkastus
 • Yksiköiden kiinnityksen tarkastus
 • Kylmäputkien eristyksien tarkastus
 • Kondenssivesipoiston toimivuuden tarkastus ja puhdistus
 • Sähköliitännät tarkastus
 • Puhallinmoottorien kunnon tarkastus
 • Sisäyksikön pesu

 

Tässä lyhyesti ja ytimekkäästi huoltoon liittyvät toimet. Mahdollisesti tarpeelliset korjaukset ja varaosat sovitaan ja veloitetaan erikseen. Emme kehuskele pitkillä ja näyttävillä chek-listoilla vaan tarkastamme oleellisen

 

Jugin ilmalämpöpumppu huolto

 

Raikkaampi sisäilma
Energian säästö
Pidempi käyttöikä
Rahan säästö
100% tyytyväisyystakuu

 

SOITA 0442425190 JA TILAA HUOLTO TAI KYSY LISÄTIETOJA.
 

Huoltovideo

 

 

KAIKKI KODIN SÄHKÖTYÖT

Teemme paljon pienimuotoisia sähkötöitä lämpöpumppuasennusten ohessa. Isompia urakointeja suoritamme mikäli ilp- asennuksilta jää aikaa  Pistorasian tai keskuksenvaihto meillä jokainen työ on yhtä tärkeä niin aikataulullisesti, kuin laadullisesti. Käytämme laadukkaita asennusmateriaaleja. Asiakas voi myös sovittaessa hankkia nämä itse. Emme tee siitä ongelmaa.

 
Yrityksellä on TUKES S2- sähköurakointioikeudet.